Åben Meditation hver mandag

Fælles-meditation hos Copenhagen Insight Meditation

Vi holder fælles-meditation hver mandag kl 17-18.30. En gang om måneden udvides mandagen til en Sangha Aften fra 17-19, hvor alle også er velkomne. Se datoer under kalender.

Alle er meget velkomne til fælles-meditation i meditationsgruppen. Gruppen er også for dig der ikke har mediteret før. Der er ingen tilmelding, så du skal blot møde op.

Fælles-meditationen bliver ledet af en af vores lærere eller af et erfarent sanghamedlem. Meditationerne vil være guidede med pauser af stilhed. Disse eftermiddage er en god måde at møde andre der praktiserer og til at blive blive inspireret – på meditationspuden såvel som i din hverdag.

Du kan følge lidt med i hvem der leder gruppen den pågældende mandag og hvilket emne der bliver taget op: på vores facebookside.

Sker der en ændring i dato eller en aflysning af en meditationsaften, vil du få besked via vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden.

Har du spørgsmål, så skriv til os på mail her.

Sted:
Mitra Salen, Sankt Knuds Vej 36, 2 sal 1903 Frederiksberg
I salen er der meditationspuder og stole til alle.

Hvert møde vil indeholde følgende elementer:
Ca. 40 minuters meditation
Te-pause
Dialog og refleksion omkring praksis.

Kom gerne kl 16:50 så du kan nå at indrette dig og vi kan starte kl 17:00

Betaling:
Vores Sangha er åben for alle og alle skal have mulighed for at deltage i fælles-meditationen. Derfor kan du kan betale hvad du har mulighed for i forhold til din formåen. Ingen vil blive afvist af økonomiske årsager, så kontakt os hvis du ikke kan give mindsteprisen.

Reduceret: Kr. 50, Basis: Kr. 100, Bidrager: Kr. 150. Du kan betale med mobilepay 201438 eller kontant.

Alle beløb går ubeskåret til foreningens leje af lokaler og andre faste udgifter.

Hvis du derudover har lyst til at donere til lærerne for deres oplæg og guidning – du kan give danā med mobilepay 201438 eller kontant. Du kan læse mere om princippet i Danā her på vores side.

Date

nov 25 2024

Time

17:00 - 18:30

More Info

Om Dana

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org
Om Dana

Indsend Kommentar