Samvega

En søndag med Suvaco (DK/UK)

Denne eftermiddag vil Suvaco fortælle om Samvega. Samvega er den presserende trang til at praktisere og det uopsættelige ønske om at vække hjertet.

– de spirer, der fører dig ind i en spirituel praksis,
– det, der bevæger, inspirerer og opfordrer dig til at finde en klar og sund ‘anden måde’.

Disse spirer kan vække samvega og give energi og mod til at stå op for de udfordringer vi møder i livet og finde måder at reagere bedre på.

Suvaco vil i løbet af eftermiddagen guide os gennem to perioder med meditation. Herfra vil vi sammen udforske nogle praktiske værktøjer til at udvikle og fordybe vores praksis.

Set i lyset af den fortsatte pandemi, og eftersom Suvaco bor i England, har vi taget beslutningen om at lade denne eftermiddag være en halv online begivenhed. Det betyder, at vi mødes som oprindeligt planlagt, og Suvaco vil deltage online “beamet op” på en stor skærm. Takket være internettet og zoom vil vi kunne interagere med Suvaco, og som det vigtigste kan vi sidde sammen, meditere sammen og lytte til hans undervisning på dansk.

Suvaco har venligt foreslået at lade dagen være et velgørenhedsarrangement, så den generøsitet, Dana (de donationer) han modtager, går videre til at støtte dem, der giver deres tid og energi til klima og menneskerettigheder. Hvilket er en god måde at skabe en Dana-kultur på. **

I er alle velkomne, og vi håber meget at I har lyst til at deltage i denne særlige begivenhed.

Denne eftermiddag undervises på dansk.

RESERVATION 

Om Suvaco Hansen

Suvaco er tidligere buddhistisk munk og lidenskabelig fortaler for at engagere sig i alle livets former. Han bor i det sydvestlige Storbritannien, hvor han arbejder som psykoterapeut og underviser i meditationsretræter. Han voksede op i København.

Dana for Suvaco

Denne eftermiddag gives ud af gavmildhed, men vi opfordrer dig til at tilbyde Dana til Suvaco Hansen, så han har økonomisk støtte til sine rejser og undervisning. Han lever, rejser og underviser kun på Dana.**

Mere info

Denne eftermiddag har en begrænsning på 20 pladser. Da tilmeldingsgebyret er udregnet til at dække lejeomkostningerne for lokalet, kan du ikke få gebyret tilbage, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Date

sep 27 2020
Expired!

Time

15:00 - 18:00

Cost

40 kr + Dana

More Info

Om Dana

Location

Integrativ Udvikling
Adelgade nr. 58-60, 6. sal. København
Category

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org
Om Dana

Indsend Kommentar