vores lærere

Christin Gerit og Signe

GERIT STÖCKLMAIR er mikrobiolog, psykoterapeut og meditationslærer og kommer oprindelig fra Østrig. Som person er hun nysgerrig og interesserer sig for mange emner og det er det, der har ført hende på mange indre og ydre rejser. Hun har levet i England, Skotland og Sydkorea før hun til sidst har bosat sig i Danmark. Hun har praktiseret meditation siden 1994 og har deltaget i mange længervarende retreats siden 1998, for det meste indenfor Vipassana, men også indenfor Zen traditionen og Triratna. Hun graduerede fra Bodhi College Commited Dharma Practitioners Program i 2010 og har en interesse i personlig udvikling gennem integration af krop, sind og sjæl. Så derfor kan det sagtens være, at du kan finde hende på dansegulvet i stedet for siddende på sin meditationspude. Gerit har afsluttet uddannelsen som Dhamma lærer hos Bodhi College.

Læs mere om Gerit

CHRISTIN ILLEBORG er en Dharma-baseret meditationslærer og indehaver af Nordic Dharma. Hun tilbyder undervisning i mindfulness-programmer, buddhistisk psykologi og indsigtsmeditation formet efter de nordiske levevilkår. Christin leder silent retreats i Danmark og Sverige, og underviser både professionelle mindfulnesslærere, privatpersoner og virksomheder. Christin har praktiseret meditation siden 2000. Hun har været involveret i både japansk, tibetansk og Theravada-traditionen og senest i en mere sekulær Vipassana-mindfulness bevægelse. I 2017 gennemførte hun: The Committed Dharma Practitioners Program og i 2022 fuldførte hun uddannelsen som Dharma lærer ved Bodhi College. Christin er desuden uddannet filmklipper (DDF), yogalærer og kognitiv terapeut.

Læs mere om Christin 

SIGNE GLAHN opdagede meditation og mindfulness igennem et MBSR kursus i London for over ti år siden, og siden da er meditation og Dharmapraksis blevet en mere og mere integreret del af hendes liv. Denne vej førte hende til en MBSR læreruddannelse hos Centre for Mindfulness i Massachusetts og siden 2015 har hun undervist i MBSR, mindfulness og meditation. I 2016 blev hun ansat som Director hos Bodhi College og deler nu sin tid mellem Bodhi College og sit eget arbejde. Før jobbet hos Bodhi College arbejdede hun med projektledelse og ledelse af internationale udviklings-NGO’er i England og Europa. I 2017 flyttede hun tilbage til Danmark, hvor hun nu bor med sin familie i et økologisk bofællesskab syd for København.

Læs mere om Signe