Sangha Aften Oktober

PROGRAM

TBD

Vi starter hver sangha-aften med en guidet meditation. Herefter kommer der et oplæg fra lærerne, der hver især vil fortælle lidt om emnet, men også om deres personlige erfaringer (og vanskeligheder) med selve emnet. Der vil også være tid til at diskutere og spørge emnet i hele gruppen og til at komme med egne erfaringer. Vi giver en kop te og kiks.

HVEM

Vi håber og har et ønske om, at denne Sangha skal være et fællesskab, hvor man føler sig hjemme og hører til og hvor man kan finde styrke, når livet slår bølger. Absolut alle, unanset erfaring, køn, herkomst, tro, seksuel orientering, politisk orientering, er velkomne! Mangfoldighed er skøn og giver medspil og modspil.

Vi håber, at vi kan lære at respektere vores forskelle og ligheder og føle at vi kan fortælle åbent og uden forbehold og at vi kan finde sammen i grin og latter. Som Buddha sagde:

TILMELDING – BETALING

Ingen tilmelding nødvendig – du kommer bare!

Vores Sangha er åben for alle og alle skal have mulighed for at deltage. Du kan vælge hvad du har mulighed for i forhold til din formåen.

Alle beløb går til foreningens leje af lokaler og andre faste udgifter.

Reduceret: Kr. 50, Basis: Kr. 100, Bidrager: Kr. 150. Du kan betale med mobilepay 201438 eller kontant.

Hvis du derudover har lyst til at donere til lærerne for deres oplæg og guidning – du kan give danā med mobilepay 201438 eller kontant. Du kan læse mere om princippet i Danā her på vores side.

I salen er der meditationspuder og stole til alle.

Date

okt 28 2024

Time

17:00 - 19:00

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org