Sangha Aften December

Vi går imod jul, og adventstiden er startet. Derfor inviterer vi alle til en lille te-meditation og ja, det starter som sædvanligt 5 o’clock!

Te ceremonien er oprindelig en ret kompliceret tradition i japansk zen, men vi vil bruge en ganske enkelt praksis, udviklet af Thich Nhat Hanh i Plum Village.

I løbet af te meditationen drikker vi te og spiser kage i stilhed med fuld opmærksomhed på te, kage og hinanden. Det er en praksis i at give og modtage omsorg og opmærksomhed i et fællesskab.

Under selve meditationen er der enkle og smukke rammer og regler, som vi vil fortælle om.

Aftenen vil forgå på følgende måde:

  • Velkomst og introduktion
  • Te meditation (ca. 1 time)
  • Udveksling
  • Afrunding

Vi håber, at I har lyst til at deltage i årets sidste Sangha aften og være med til at sprede lidt omsorg, kærlighed og glæde imellem os.

HVEM

Vi håber og har et ønske om, at denne Sangha skal være et fællesskab, hvor man føler sig hjemme og hører til og hvor man kan finde styrke, når livet slår bølger. Absolut alle, unanset erfaring, køn, herkomst, tro, seksuel orientering, politisk orientering, er velkomne! Mangfoldighed er skøn og giver medspil og modspil.

Vi håber, at vi kan lære at respektere vores forskelle og ligheder og føle at vi kan fortælle åbent og uden forbehold og at vi kan finde sammen i grin og latter.

TILMELDING – BETALING

Ingen tilmelding nødvendig – du kommer bare!

Vores Sangha er åben for alle og alle skal have mulighed for at deltage. Du kan vælge hvad du har mulighed for i forhold til din formåen.

Alle beløb går til foreningens leje af lokaler og andre faste udgifter.

Reduceret: Kr. 50, Basis: Kr. 100, Bidrager: Kr. 150. Du kan betale med mobilepay 201438 eller kontant.

Hvis du derudover har lyst til at donere til lærerne for deres oplæg og guidning – du kan give danā med mobilepay 201438 eller kontant. Du kan læse mere om princippet i Danā her på vores side.

I salen er der meditationspuder og stole til alle.

Date

dec 16 2024

Time

17:00 - 19:00

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org