Åben meditationshus hos CiM

Mandag d 4 september holder vi Åbent-meditations-Hus kl 17-19 på Sankt Knuds vej 36, 2.sal. 1903 Frederiksberg C.

Aftenen vil byde på en introduktion til mindfulness-meditation, buddhistisk psykologi og indsigts praksis, samt guidet meditation og diskussion for alle nysgerrige.

Det er også for dig der ikke har mediteret før.

Plejer du at komme i vores fællesskab opfordrer vi dig til at invitere én eller flere venner med. Vi håber også at alle jer, der har været hos os før, eller som allerede kender til mindfulness meditation, vil hjælpe os med at tage godt imod nye deltagere.

Der vil være te og kiks til alle. Vi har også meditationspuder og stole til alle. Du skal ikke tilmelde dig, man dukker bare op. Læs mere længere nede.

Herunder kan du se en lille film om hvad Copenhagen Insight Meditation er. Du skal bare klikke på billedet:

HVEM KAN VÆRE MED I VORES SANGHA?

Vi håber og har et ønske om, at denne Sangha skal være et fællesskab, hvor man føler sig hjemme og hører til og hvor man kan finde styrke, når livet slår bølger. Absolut alle, unanset erfaring, køn, herkomst, tro, seksuel orientering, politisk orientering, er velkomne! Mangfoldighed er skøn og giver medspil og modspil.

Vi håber, at vi kan lære at respektere vores forskelle og ligheder og føle at vi kan fortælle åbent og uden forbehold og at vi kan finde sammen i grin og latter. Som Buddha sagde:

TILMELDING – BETALING

Ingen tilmelding nødvendig – du kommer bare!

Vores Sangha er åben for alle og alle skal have mulighed for at deltage. Du kan vælge hvad du har mulighed for i forhold til din formåen.

Alle beløb går til foreningens leje af lokaler og andre faste udgifter.

Reduceret: Kr. 50, Basis: Kr. 100, Bidrager: Kr. 150. Du kan betale med mobilepay 201438 eller kontant.

Hvis du derudover har lyst til at donere til lærerne for deres oplæg og guidning – du kan give danā med mobilepay 201438 eller kontant. Du kan læse mere om princippet i Danā her på vores side.

Vi glæder os til at se jer allesammen!

Date

sep 02 2024

Time

17:00 - 19:00

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org