Praksisdag – November

Velkommen til Copenhagen Insight Meditation’s efterårs praksisdag hvor alle er velkomne!

Denne dag bliver holdt i stilhed. Dagen vil indeholde siddende-, bevægelses- og gående-meditationer, samt små undervisninger fra den buddhistiske psykologi. Dagen ledes af to af CIM’s faste lærere.

Alle der har lyst til at praktisere sammen med os er velkomne til denne fælles praksisdag, som holdes hos Frederiksberg Have Yoga. Der er indgang via Haveselskabets Have, som vi også benytter til de gående meditationer.

PRAKTISK

Tema: TBA

Programmet er sammensat af meditationer der veksler mellem siddende i stilhed og meditationer i bevægelse, som kan være gående, yogastræk eller qigong. Meditationerne vil delvist blive guidet, men der vil også være perioder, hvor vi praktiserer sammen i stilhed. Dagen startes altid med en grundig rammesætning og indføring i stilhed, så du kan være tilpas i stilheden sammen med andre.

Frokost forgår i stilhed og er også en del af dagens praksis. Derfor er det en fordel selv at tage frokost med så du ikke skal bevæge dig ud i den travle verden for at købe noget. Du kan spise din frokost i Haveselskabets Have eller i salen.

På stedet findes puder og måtter, stole, men man må gerne tage sine egne meditationspuder/bænke med.

Der vil være kaffe, te, vand og lidt kiks/nødder og frugt.

Alle uanset erfaring er velkomne – også selvom du ikke tidligere har deltaget i vores aktiviteter!

Pris*: Reduceret pris 500, Basis pris 700, Bidrager pris 900. Betal venligst ud fra din økonomiske formåen det højst mulige beløb. Det sikre at alle der vil være med har mulighed for at deltage. Ingen vil blive afvist af økonomiske årsager, så kontakt os hvis du ikke kan betale mindsteprisen

*200 kr af beløbet går til lokaleleje og til udgifter i forbindelse med afholdelse (ex. kaffe te og snaks.) Yderligere 50 kr af det valgte beløb går til foreningen CIM og vil sikre at vi også fremover kan fortsætte med at tilbyde noget for alle. Resten af beløbet går til lærerne for deres undervisning og facilitering af dagen.

Tilmelding:info@copenhageninsight.org, hvorefter du modtager en mail med MobilePay-nummer til indbetaling af beløbet og andet praktisk information.

Spørgsmål? Så kontakt os på info@copenhageninsight.org

Date

nov 09 2024

Time

10:00 - 16:30

Cost

DKK700.00

Location

Frb. Have Yoga
Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frb.

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org

Indsend Kommentar