CIM Sangha Aften

Èn gang om måneden inviterer vi til en Sangha aften.

Ligesom i vores meditationsgruppe er alle velkomne her, unanset erfaring, køn, herkomst, tro, seksuel orientering, politisk orientering og alder. Mangfoldighed er skøn og giver medspil og modspil.

Sangha er et meget centralt begreb indenfor Buddhas lære. Buddha anså alle, der praktiserede dhammaen, som hans følger og hans sangha. Senere henne blev det reduceret til munke og nonner, men i vores tid og i tro med de gamle tekster, så forstår vi Sangha, som det fællesskab, der praktiserer Buddhas lære.

Når vi sidder sammen, når vi praktiserer sammen, når vi deler med hinanden og inspirer hinanden og også, når vi fortæller, hvor svært det en gang imellem er, så giver vi til andre og os selv.

Sangha er dét fællesskab, der støtter os på vores vej og giver rigdom til vores praksis.

På hver Sangha aften er det intentionen, at alle lærere er til stede. De vil tage et emne op, hvor de hver især vil fortælle lidt om emnet, men også dele deres personlige erfaringer (og vanskeligheder) med selve emnet.

Vi vil meditere sammen, oftest med lidt guidning, og selvfølgelig er der plads og tid til, at hele Sangha’en kan diskutere og dele erfaringer om emnet.

Vi ønsker at denne Sangha kan være et fællesskab, hvor man føler sig hjemme, at man hører til og hvor man kan finde styrke, når livet slår bølger.

Vi håber, at at denne Sangha vil lære os at respektere hinandens forskelle og ligheder, at det er et sted vi føler os trygge til at fortælle åbent, uden forbehold og at vi kan finde sammen i grin og latter.

Som Buddha sagde:

“If the traveler can find a wise and virtuous companion

Let the traveler go with this companion joyfully

And overcome the dangers of the way!”

Ingen tilmelding er nødvendig – du kommer bare!

Vi glæder os til at se dig.

Date

jan 17 2022
Expired!

Time

17:00 - 19:00

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org