CIM Sangha Aften

Èn gang om måneden vil vi hos Copenhagen Insight Meditation (CIM) gerne invitere til en Sangha aften.

Emnet mandag d. 21 marts bliver: Hvad er Vipassana?

Og absolut alle, unanset erfaring, køn, herkomst, tro, seksuel orientering, politisk orientering, er velkomne! Mangfoldighed er skøn og giver medspil og modspil.

Sangha er et meget centralt begreb indenfor Buddhas lære. Buddha anså alle, der praktiserede dhammaen, som hans følger og hans sangha. Senere henne blev det reduceret til munke og nonner, men i vores tid og i tro med de gamle tekster, så forstår vi Sangha, som det fællesskab, der praktiserer Buddhas lære.

Når vi sidder sammen, når vi praktiserer sammen, når vi deler med hinanden og inspirer hinanden og også, når vi fortæller, hvor svært det en gang imellem er, så giver vi til andre og os selv.

Sangha er dét fællesskab, der støtter os på vores vej og giver rigdom til vores praksis.

På hver Sangha Aften er det intentionen, at alle lærer skal være til stede og at der tages et emne op, hvor vi hver især vil fortælle lidt om emnet, men også om vores meget personlige erfaringer (og vanskeligheder) med selve emnet.

Vi vil meditere sammen, oftest med lidt guidning, og selvfølgelig er der plads og tid til, at hele Sangha’en kan dele om emnet.

Vi håber og har et ønske om, at denne Sangha over tid bliver et fællesskab, hvor man føler sig hjemme og hører til og hvor man kan finde styrke, når livet slår bølger.

Vi håber, at vi kan lære at respektere vores forskelle og ligheder og føle at vi kan fortælle åbent og uden forbehold og at vi kan finde sammen i grin og latter. Som Buddha sagde:

“If the traveler can find a wise and virtuous companion

Let the traveler go with this companion joyfully

And overcome the dangers of the way!”

Ingen tilmelding nødvendig – du kommer bare!

Date

feb 28 2022
Expired!

Time

17:00 - 19:00

Location

Klinik Mitra
Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg

Organizer

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org