5-dages mindfulness retreat, Samsø 2024

DE 4 OMRÅDER FOR MINDFULNESS 
Ledet af Gerit Stöcklmair og Christin Illeborg

D. 6-11 September 2024 på Samsø
Pris: Dkr. er ikke udregnet endnu. Du er velkommen til at fortilmelde dig (uden binding) med dit værelsesønske.

TILMELDING

Retreatet udbydes i samarbejde med Bodhi College

Et stilheds retreat til udforskning af de fire områder eller grundlag for hvordan vi opdyrker mindfulness, som beskrevet i Satipaṭṭhāna Sutta – Buddhas lære om at udvikle og etablere mindfulness i hele éns liv. Denne lære inviterer os til at søge frihedens og medfølelsens vej og til at træne hjertet til at være åbent og modtageligt mens vi står rodfæstet i os selv.

Buddha sagde om denne lære:

Når nogen udvikler og opdyrker disse 4 områder af mindfulness i blot 7 dage, så kan det ske, at hun kommer til fuldt forståelse, indsigt og visdom. Det er den direkte vej til at stoppe alt lidelse.

Retreatet er en invitation til at udvikle ens personlige mindfulness via intensiv praksis i et støttende fællesskab omgivet af stilhed og smuk natur.

OM UNDERVISNING

Undervisningen tager os igennem de fire områder af mindfulness (krop, følelsestone, sind og tanker), som hjælper os med at fordybe mindfulness i alt det vi fortager os.

Når vi integrerer mindfulness og lever mindfuldt, så opdyrker vi en fleksibilitet og styrke inde i os, som hjælper os at være til stede og nærværende med forandring uden at miste fodfæste. Vi vil opleve en dyb nærende kontakt med os selv, så vi kan føle os holdt og støttet i den uvished, som livet indeholder.

Retreatet giver en ramme, så det bliver lettere at overgive sig til ro og enkelthed, så vi igen kan få kontakt til et større perspektiv i vores liv.

Der undervises i indsigts- og metta meditation (meditation på venlighed), støttet af instruktioner og dharma foredrag af lærerne.

OM MELLEMRUMMET

Mellemrummet er et smukt retreatcenter der ligger afsides og fredeligt omgivet af marker, med 15 minutters gang til havet.  Den smukke åbne natur omkring Mellemrummet på Samsø inviterer til at slippe hverdagen og at ånde dybt. Her er der langt til horisonten og det er muligt at gå tur og tage en dukkert i havet.

Her kan du se billeder fra retreatstedet Mellem-rummet på Samsø.

Adressen er Holmslund Holmevej 3, 8305 Samsø

YDERLIGERE INFORMATION

Retreatet undervises på Dansk og er for alle, også selv om du ikke tidligere har været på retreat. Det er en fordel at have lidt erfaring med meditation og mindfulness, men det vigtigste er en lyst til at fordybe sig i mindfulness praksis over en længere periode.

Retreatet starter fredag d. 6/9 efter en let middag og slutter onsdag d. 11/9 efter frokost. Du kan ankomme fra kl 17

Alle måltider er vegetariske og inkluderet i prisen. Det er ikke muligt at lave special diæter, men kontakt os hvis du har allergier.

Inden retreat-start vil du modtage en mail med praktisk information om bla transport fra færge til centret Mellem-Rummet.
De fleste værelser er med to, tre eller fire senge pladser. Der er et begrænset antal enkeltværelser.

På stedet findes meditations udstyr til alle.

Pris: Dkr. er ikke udregnet endnu
Tillæg for enkeltværelse dkr. 1500. Tillæg for dobbeltværelse dkr. 1000 (hvis to deltagere ønsker at bo sammen alene)
*Du kan læse mere om dana her.

TILMELDING

Send en mail til info@copenhageninsight.org med dit værelsesønske, hvorefter du modtager en mail med MobilePay-nummer/kontonummer til indbetaling af beløbet.

UNDERVISERE

Christin Illeborg og Gerit Stoecklmair er begge uddannet ved Bodhi College Teacher Training. De er begge medgrundlæggere af Copenhagen Insight Meditation.

GERIT STÖCKLMAIR er mikrobiolog, psykoterapeut og meditationslærer og kommer oprindelig fra Østrig. Som person er hun nysgerrig og interesserer sig for mange emner og det er det, der har ført hende på mange indre og ydre rejser. Hun har levet i England, Skotland og Sydkorea før hun til sidst har bosat sig i Danmark. Hun har praktiseret meditation siden 1994 og har deltaget i mange længervarende retreats siden 1998, for det meste indenfor Vipassana, men også indenfor Zen traditionen og Triratna. Hun graduerede fra Bodhi College Commited Dharma Practitioners Program i 2010 og har en interesse i personlig udvikling gennem integration af krop, sind og sjæl. Så derfor kan det sagtens være, at du kan finde hende på dansegulvet i stedet for siddende på sin meditationspude. Gerit har afsluttet uddannelsen som Dhamma lærer hos Bodhi College. Læs mere om Gerit

 

 

 

CHRISTIN ILLEBORG er en Dharma-baseret meditationslærer og indehaver af Nordic Dharma. Hun tilbyder undervisning i mindfulness-programmer, buddhistisk psykologi og indsigtsmeditation formet efter de nordiske levevilkår. Christin leder silent retreats i Danmark og Sverige, og underviser både professionelle mindfulnesslærere, privatpersoner og virksomheder. Christin har praktiseret meditation siden 2000. Hun har været involveret i både japansk, tibetansk og Theravada-traditionen og senest i en mere sekulær Vipassana-mindfulness bevægelse. I 2022 fuldførte hun uddannelsen som Dharma lærer ved Bodhi College. Christin er desuden uddannet filmklipper (DDF), yogalærer og kognitiv terapeut. Læs mere om Christin

 

 

 

 

Retreatet udbydes i samarbejde med Bodhi College

For spørgsmål, kontakt venligst Cph Insight Meditation på info@copenhageninsight.org

Date

sep 06 2024

Time

17:00 - 17:00

Location

Mellem Rummet Samsø
Holmslund Holmevej 3, Tanderup 8305 Samsø
Website
https://mellem-rummet.dk/
Category

Organizer

Bodhi College

Other Organizers

Copenhagen Insight
Email
info@copenhageninsight.org

Indsend Kommentar